Koop slim, koop een Apple Refurbished product !

Technische controle op meer dan 50-punten !

Alle (eventuele) defecten worden gedetecteerd & hersteld

100% betrouwbare kwaliteit door objectieve beoordeling

Unieke refurbished kwaliteitsgarantie in de Benelux

Koop Refurbished !

Ben je op zoek naar een (andere) iPhone maar hoef je niet per se het nieuwste model? Wees verstandig en kies voor een betrouwbare tweedehands iPhone van Forza Refurbished. Betaalbaar in vergelijking met een nieuwe iPhone die al gauw €800 en meer kosten.

Ruime garantieperiode

Dankzij de kwaliteit van de producten ontvangt u standaard 2 jaar garantie bij aankoop van uw refurbished iPhone. In het geval van defect binnen de garantieperiode zorgt TMKSolutions voor de opvolging van uw herstelling.
Forza Garantie voorwaarden

Keuring & kwaliteit

Bij Refurbished iPhones vindt u zowel in de technische- als de cosmetische kwaliteit verschillen. Daarom wordt de conditie wordt met het Forza gradatiesysteem gekenmerkt. Zeker is dat elk toestel altijd 100% technisch in orde is. TMKSolutions verkiest het A-Grade label.

Refurbished vs. tweedehands

Beiden zijn gebruikte toestellen met het grootste verschil dat refurbished in vergelijking met tweedehands op méér dan 50 technische aspecten wordt gecontroleerd door zowel robots als door techniekers en krijgen steeds een professioneel opkuis.

Apple Refurbished iPhones

Ons iPhone assortiment is zeer divers, we hebben voor ieder wat wils in huis. Ben je een zeer fanatieke iPhone gebruiker, en wil je de nieuwste technologieën zonder de hoofdprijs te betalen? Kijk dan eens naar een refurbished iPhone 7 of een refurbished iPhone 8. Ben je iets minder veeleisend? Dan kun je bij ons ook voor een scherpe prijs een iPhone 6 als los toestel kopen. Hier onder vindt u ons iPhone aanbod.

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6S

iPhone 6S Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 8

iPhone X

Apple Refurbished iPads

Een refurbished iPad is een gereviseerde tweedehands iPad. Het grote verschil tussen een eerder gebruikte refurbished iPad en een tweedehands iPad, is dat je bij ons twee jaar garantie krijgt. Daarnaast zijn onze refurbished devices grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd. Indien je bij TMKSolutions een refurbished iPad koopt, ben je in ieder geval zeker van een 100% betrouwbare aankoop. Eventuele defecte onderdelen, hebben we vervangen door volledig nieuwe onderdelen. Vervolgens is de iPad nogmaals getest op eventuele resterende defecten. Pas wanneer een iPad 100% technisch in orde is, wordt deze door ons verkocht. En bij aankoop krijg je ook nog eens twee jaar garantie. Hierdoor ben je helemaal verzekerd van een betrouwbare refurbished aankoop.

iPad Mini 1

iPad Mini 2

iPad Air

iPad Air 2

iPad 2017

iPad 2018

iPad Pro 2017 12.9 inch

Apple Refurbished MacBooks

Wil je een MacBook kopen, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe MacBook? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished MacBook! In vergelijking met de aanschafprijs van een nieuwe MacBook, kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn door te kiezen voor een refurbished MacBook. Naast een betaalbaarder alternatief én de standaard twee jaar garantie bij aankoop, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu! Dit omdat de MacBooks opnieuw gebruikt kunnen worden en dus een tweede leven krijgen. Bij ons vind je een goedkope MacBook en dat met de allerhoogste kwaliteit!

MacBook Air 11 inch

MacBook Air 13 inch

MacBook Pro 13 inch

MacBook Pro 15 inch

Uw product niet gevonden ?

Groot assortiment beschikbaar. Contacteer ons vrijblijvend !