IPHONE X 64GB ZILVER

  • A grade
    829,-
    Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

REFURBISHED IPHONE X

Een refurbished iPhone X is een professioneel gereinigde, gecontroleerde en, indien nodig, gerepareerde tweedehands iPhone X. Vrijwel elke refurbished iPhone X is eerder gebruikt, maar dit is niet altijd het geval. Sommige toestellen zijn namelijk afkomstig vanuit voorraad-overschotten, 14 dagen retouren of zijn getoond op een beurs. In dit geval zijn de toestellen zo goed als nieuw. Een refurbished iPhone X van TMKSolutions is op méér dan 50 technische aspecten gecontroleerd door speciale robots en door ervaren technici.

IPHONE X CAMERA’S

De iPhone X heeft aan de achterzijde twee 12-megapixel camera’s. Eén ‘normale’ camera met een groothoeklens en een camera met een telelens. Dankzij de verbeterde ‘optische beeldstabilisatie’ maak je scherpere foto’s dan ooit te voren. Ook kun je video’s opnemen in een 4K-resolutie (ultra HD). Aan de voorzijde bevindt zich één 7-megapixel camera.

IN WELKE KLEUREN IS DE IPHONE X VERKRIJGBAAR?

De iPhone X is verkrijgbaar in de varianten Space Grey en Silver. Door het nieuwe glazen design, hebben de kleuren Space Grey en Silver een nieuwe look & feel gekregen.

HOEVEEL OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

De iPhone X is leverbaar met 64GB- en 256GB aan opslagruimte. Voor de meeste mensen is 64GB meer dan genoeg. Indien je van plan bent om veel zware apps te installeren en bestanden (foto’s / video’s) te bewaren op je iPhone X? Dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor de iPhone X met 256GB aan opslagruimte.

IS DE IPHONE X ALLEEN DRAADLOOS OPLAADBAAR?

Nee, je kunt de iPhone X opladen met een aparte draadloze oplader, maar natuurlijk ook met de meegeleverde lightning kabel.

IS DE IPHONE X WATERDICHT?

Nee, de iPhone X is niet volledig waterdicht. Het toestel is wel ‘IP67-gecertificeerd’ hetgeen betekent dat het toestel spatwaterbestendig is. In theorie betekent dit dat de iPhone X het tot 30 minuten onder water vol moet kunnen houden, op maximaal één meter diep. Ondanks dit gegeven, bevelen we je van harte aan om water zoveel mogelijk te mijden met je iPhone. Let op: TMKSolutions biedt géén garantie op waterschade.

IPHONE X ALS LOS TOESTEL KOPEN OF MET ABONNEMENT?

Je kunt ervoor kiezen om de iPhone X 64GB zilver als los toestel te kopen of in combinatie met een telefoon-abonnement. Het voordeel van het los kopen van een toestel is dat je niet vastzit aan hoge maandelijkse lasten. Anderzijds betaal je wel in één keer veel geld. Het nadeel van een telefoon-abonnement – zeker voor starters – is dat je een BKR-registratie kunt krijgen. Hierdoor wordt je voor wel tienduizenden euro’s gekort op je maximaal te lenen hypotheekbedrag. Gelukkig is er nog een gepaste oplossing: het kopen van een betaalbare refurbished iPhone X.