IPHONE 8 64GB ZILVER

 • C grade
  499,-
  Zichtbaar gebruikt
 • B grade
  529,-
  Licht gebruikt
 • A grade
  559,-
  Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 8 64GB ZILVER?

Een refurbished iPhone 8 64GB zilver is een volledig gecontroleerde, indien nodig gerepareerde én professioneel gereinigde tweedehands iPhone 8. Deze refurbished iPhone 8 is bij ons op méér dan 50 technische aspecten gecontroleerd. De technische controle wordt bij ons uitgevoerd door speciale robots en door getrainde technici.

Waarom een refurbished iPhone 8 64GB zilver kopen?

 •  Twee jaar garantie op je aankoop, óók op de accu van de iPhone 8;
 •  Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
 •  Geen enkel risico. Niet tevreden? Retourneer gratis binnen 14 dagen na aankoop;
 •  Geen BKR-notering bij aankoop van een losse iPhone 8;
 •  Tot wel 30% goedkoper dan de originele nieuwprijs.

IN WELKE KLEUREN IS DE IPHONE 8 BESCHIKBAAR?

De iPhone 8 is leverbaar in vier kleuren: space grey, gold, silver en red (limited edition). Omdat de behuizing van de iPhone 8 van glas is, ontstaan er vier nieuwe uitvoeringen van de kleuren.

WELKE OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

De iPhone 8 wordt geleverd met 64GB en 256GB aan opslagruimte. Voor de meeste mensen is een iPhone 8 met 64GB meer dan genoeg. Wil je echt veel bestanden lokaal op je iPhone op kunnen slaan, dan is een iPhone 8 met 256GB aan opslagruimte waarschijnlijk de juiste keuze voor jou.

Wat is True Tone technologie?

True Tone technologie zorgt er automatisch voor dat de witbalans van je iPhone 8 beeldscherm wordt aangepast op het omgevingslicht. Dit zorgt ervoor dat alles beter zichtbaar is, in welke omgeving je je ook bevindt.

Wat is Augmented Reality?

Augmented Reality betekent letterlijk ‘verrijkte werkelijkheid’. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de realiteit wordt verbonden met de virtuele wereld. Er ontstaat dus een mix tussen de realiteit en de virtuele wereld. Met de iPhone 8 64GB zilver kun je bijvoorbeeld een dinosaurus op straat laten verschijnen