IPHONE 7 PLUS 32GB MAT ZWART

  • A grade
    569,-
    Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 7 PLUS 32GB MAT ZWART?

Een refurbished iPhone 7 Plus 32GB mat zwart is gecontroleerd door onze robots en technische vakmensen op méér dan 50-punten. Eventuele defecte onderdelen zijn door ons vervangen door nieuwe onderdelen. Tot slot heeft de iPhone 7 Plus 32GB mat zwart een professionele reinigingsbeurt gekregen.

‘OFFICIËLE’ KLEUR VAN DE IPHONE 7 PLUS MAT ZWART

De iPhone 7 Plus 32GB mat zwart heeft diverse benamingen. Het device wordt door de een zwart of mat zwart genoemd. De ander spreekt weer van black of matte black. Wat zeker is, is dat de iPhone 7 Plus black een mat zwarte afwerking aan de achterzijde van het device heeft. De voorzijde van de iPhone 7 Plus is wel glanzend zwart.

IPHONE 7 PLUS 32GB MAT ZWART ABONNEMENT OF ALS LOS TOESTEL KOPEN?

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig een iPhone als los toestel en weigeren een telefoonabonnement. Dit komt onder meer door de nieuwe telecomwet, waarmee je een (negatieve) BKR-registratie kunt krijgen. Als je een refurbished iPhone 7 Plus 32GB mat zwart als los toestel koopt en deze combineert met een sim-only abonnement, dan bespaar je veel geld. Ook loop je geen risico op een BKR-registratie.