IPHONE 7 PLUS 128GB WIT

  • B grade

    Momenteel niet beschikbaar

    Licht gebruikt
  • A grade

    Momenteel niet beschikbaar

    Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 7 PLUS 128GB WIT?

Deze zilvere refurbished iPhone 7 Plus 128GB is gecontroleerd op méér dan 50-technische aspecten, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Onze refurbished iPhones zijn veelal nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen.

‘OFFICIËLE’ KLEUR VAN DE IPHONE 7 PLUS WIT

De iPhone 7 Plus 128GB wit heeft in principe meerdere benamingen. De een noemt het device ‘silver’ of ‘zilver’ genoemd. De ander spreekt daarentegen weer van ‘wit’. Wat zeker is, is dat de voorzijde van deze 7 Plus een glanzend witte afwerking heeft met een zilverkleurige achtergrond.

IPHONE 7 PLUS 128GB WIT ABONNEMENT OF ALS LOS TOESTEL KOPEN?

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen een losse iPhone 7 Plus kopen en geen telefoonabonnement meer afsluiten. Dit heeft onder meer te maken met de nieuwe telecomwet. Een telefoonabonnement kan er namelijk voor zorgen dat je een (negatieve) BKR-registratie krijgt. Wees verstandig en koop een refurbished iPhone 7 Plus 128GB wit als los toestel en combineer deze met een sim-only. Hiermee bespaar je veel geld en krijg je ook geen (negatieve) BKR-registratie.