IPHONE 7 32GB GOUD

 • C grade
  349,-
  Zichtbaar gebruikt
 • B grade
  379,-
  Licht gebruikt
 • A grade
  409,-
  Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 7 32GB GOUD?

Refurbished betekent gereviseerd. Een iPhone 7 32GB goud kan zijn ingeleverd omwille van diverse redenen. Vaak gaat het om voorraad overschotten of vanwege het recht van retour binnen 14 dagen. In deze gevallen is er sprake van praktisch nieuwe toestellen, maar die niet meer als ‘nieuw’ worden verkocht.

Strenge refurbished keuring

Voordat een iPhone 7 32GB goud door ons verkocht wordt, dient het toestel een streng keuringsproces te doorstaan. Dit keuringsproces wordt uitgevoerd door ervaren technici én speciale robots. Elke iPhone wordt van top tot teen nagekeken. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste is de iPhone ook professioneel gereinigd. Zowel inhoudelijk met een gecertificeerde datawipe en een update naar de nieuwste iOS-versie, als een fysieke reinigingsbeurt.

IN WELKE KLEUREN IS DE IPHONE 7 LEVERBAAR?

De iPhone 7 is leverbaar in maar liefst zes verschillende kleuren: Black, Jet Black, Gold, Rose Gold, Silver en een gelimiteerde RED-edition.

HOEVEEL OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

De iPhone 7 is bij TMKSolutions leverbaar met 32GB, 128GB en 256GB aan opslagruimte. De meeste mensen zullen meer dan genoeg hebben aan het 32GB-model. Als je van plan bent om extreem veel dingen op je telefoon te bewaren, dan zou je natuurlijk ook een iPhone 7 met 128GB kunnen overwegen.

IS DE IPHONE 7 DRAADLOOS OPLAADBAAR?

Nee, de iPhone 7 is niet draadloos oplaadbaar. Als je op zoek bent naar een draadloos oplaadbare iPhone, dan zou je ook de iPhone 8 of de iPhone X kunnen overwegen.

IS DE IPHONE 7 WATERDICHT?

Nee, de iPhone 7 is niet volledig waterdicht. Wel is het toestel IP67-gecertificeerd. Dit betekent dat het toestel spatwaterbestendig is. In theorie betekent dit dat de iPhone 7 tot 30 minuten onder water moet kunnen blijven, op maximaal één meter diep, zonder kapot te gaan. Ondanks dit gegeven, bevelen we je van harte aan om water zoveel mogelijk te mijden met je iPhone. Let op: TMKSolutions biedt net als Apple géén garantie op waterschade.

WAT KRIJG JE BIJ AANKOOP VAN EEN REFURBISHED IPHONE 7?

Bij aankoop van een refurbished iPhone 7 32GB goud ontvang je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS-versie én een gratis lightning kabel met adapter. iPhone 7 32GB goud los kopen of met abonnement? Steeds meer mensen kopen tegenwoordig een iPhone als los toestel en zien af van een telefoonabonnement. Dit komt onder meer door de nieuwe telecomwet, waarmee je een (negatieve) BKR-registratie kunt krijgen. Als je een refurbished iPhone 7 32GB goud als los toestel koopt en deze combineert met een sim-only abonnement, dan bespaar je veel geld. Ook loop je géén risico op een BKR-registratie.

IPHONE 7 32GB GOUD LOS KOPEN OF MET ABONNEMENT?

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig een iPhone als los toestel en zien af van een telefoonabonnement. Dit komt onder meer door de nieuwe telecomwet, waarmee je een (negatieve) BKR-registratie kunt krijgen. Als je een refurbished iPhone 7 32GB goud als los toestel koopt en deze combineert met een sim-only abonnement, dan bespaar je veel geld. Ook loop je géén risico op een BKR-registratie.