IPHONE 6S 128GB ZWART

  • B grade

    Momenteel niet beschikbaar

    Licht gebruikt
  • A grade

    Momenteel niet beschikbaar

    Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

REFURBISHED IPHONE 6S 128GB ZWART

Wil je niet teveel geld uitgeven bij het kopen van een iPhone 6S? Kies dan voor een refurbished iPhone 6S 128GB zwart van TMKSolutions. De iPhone 6S is een krachtig device, welke is uitgerust met een A9-processor met een snelheid van 1,84 GHz. Hierdoor is het spelen van intensieve games geen probleem. Daar komt bij dat de iPhone 6S zwart met 128GB opslagruimte beschikt over een Retina HD-display met een resolutie van 1334 x 750 pixels! De iPhone 6S is een geweldige en krachtige smartphone met voldoende opslagruimte!

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 6S 128GB ZWART?

Letterlijk vanuit het Engels vertaald betekent refurbished ‘gereviseerd’. Deze refurbished iPhone 6S 128GB zwart is op méér dan 50-punten gecontroleerd. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste is de iPhone professioneel gereinigd. Hierdoor is het toestel nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wil je meer weten over refurbished (iPhones)? Bekijk dan onze ‘Wat is refurbished?’-pagina.

REFURBISHED IPHONE 6S 128GB ZWART MÉT TWEE JAAR GARANTIE

Indien je besluit om een refurbished iPhone 6S 128GB zwart bij ons te kopen, dan maak je een verstandige keuze! Naast een zeer scherpe prijs en controle door robots ben je met onze tweejarige garantie periode nóg zeker van een kwalitatief uitstekende aankoop! Daarnaast krijg je bij ons ook nog eens gratis een nieuwe lightning kabel en adapter meegeleverd.

REFURBISHED IPHONE 6S 128GB ZWART ALS LOS TOESTEL

Steeds meer mensen kopen een iPhone 6S als los toestel. Dit komt onder meer vanwege het feit dat telefoonabonnement steeds duurder worden. Als je kiest voor een refurbished iPhone 6S 128GB zwart en deze combineert met een sim-only abonnement, dan bespaar je helemaal veel geld.

WELKE OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

De hoeveelheid benodigde opslagruimte is afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent. Als je een zeer actieve iPhone gebruiker bent, dan heb je zeker genoeg aan dit 128GB model. Denk je dat 128GB een beetje teveel van het goede is? Dan zou je ook een iPhone 6S 64GB zwart of een iPhone 6S 16GB zwart kunnen overwegen.