IPHONE 6 64GB ZWART

  • A grade
    319,-
    Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 6 64GB ZWART?

Een refurbished iPhone 6 64GB zwart van TMKSolutions is grondig gecontroleerd – op meer dan 50-punten – en volledig gereviseerd. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen en de iPhone 6 64GB zwart is voorzien van een professionele reinigingsbeurt. Wil je graag meer weten over refurbished (iPhones)? Bekijk dan onze ‘Wat is refurbished?’-pagina.

REFURBISHED IPHONE 6 64GB ZWART MÉT TWEE JAAR GARANTIE

Als je besluit om een refurbished iPhone 6 64GB in de kleur zwart bij TMKSolutions te kopen, dan maak je een verstandige keuze! Bij ons ben je verzekerd van de allerhoogste refurbished kwaliteit. Dit komt onder meer vanwege de objectieve controle door onze robots.

Omdat we zeker zijn van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, geven we je standaard twee jaar garantie op je aankoop. Aansluitend ontvang je ook nog eens gratis nieuwe accessoires zoals een lightning kabel.

REFURBISHED IPHONE 6 64GB ZWART ALS LOS TOESTEL

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone 6 als los toestel te kopen. Dit komt onder meer vanwege de nieuwe telecomwet, hetgeen dat (dure) telefoonabonnementen steeds minder aantrekkelijk maakt. Dit kan namelijk leiden tot een negatieve BKR-registratie. Als je besluit om een refurbished iPhone 6 in de kleur zwart met 64GB te kopen en deze combineert met een sim-only abonnement, heb je géén last van een negatieve BKR-registratie.

WELKE OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

Als je een zeer actieve gebruiker bent en daarom behoefte hebt aan veel opslagruimte, dan zou je een iPhone 6 128GB zwart kunnen overwegen. Echter zal een refurbished iPhone 6 met 16GB aan opslagruimte meer dan genoeg zijn voor de meeste mensen.