MACBOOK AIR 13 INCH CORE I5 1.6 GHZ 256GB 8GB RAM

Processor:  Core i5 @ 1.6 GHz

Opslag:        256 GB – Flash (SSD)

Werkgeheugen:  (RAM) 8 GB (1600 Mhz)

  • C grade
    859,-
    Zichtbaar gebruikt

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

MACBOOK AIR 13 INCH CORE I5 1.6 GHZ 256GB 8GB RAM

Deze MacBook Air 13 inch i5 1.6 Ghz 256GB met 8GB aan werkgeheugen is zeer geschikt voor het verrichten van dagelijkse taken als: het maken van presentaties in Keynote, het hobbymatig bewerken van foto’s en video’s of voor het bekijken van je favoriete films en series. De MacBook Air 13 inch i5 1.6 Ghz 256GB met 8GB is ideaal voor reizigers. De batterij van de MacBook Air gaat tot wel 12 uur mee en dankzij de 256GB SSD-opslag kun je razendsnel taken uitvoeren. De MacBook Air is een krachtige lichtgewicht MacBook van Apple met een compact formaat.

Let op: Het scherm van deze MacBook Air 13 inch i5 1.6 Ghz 256GB bevat één of meerdere kleine ‘white spots’ of heeft een drukpunt. Hierdoor kun je enig kleurverschil ervaren bij het opstarten of bij het gebruiken van de MacBook. Zie ook de afbeeldingen voor een voorbeeld van de white spots. Inhoudelijk is de MacBook Air 100% technisch in orde. Uiteraard ontvang je om deze reden extra korting. Bij aankoop krijg je ook standaard twee jaar garantie.

REFURBISHED MACBOOK AIR 13” KOPEN?

Ben je op zoek naar een goedkope én betrouwbare MacBook Air? Kies dan voor een refurbished MacBook Air 13 inch i5 1.6 Ghz 256GB. In vergelijking met de prijs van een nieuwe MacBook Air kun je tot wel 60% besparen. Daarnaast lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu, omdat het device opnieuw gebruikt kan worden.

Voordelen van een refurbished MacBook Air 13”

De betaalbare prijs en duurzaamheid, zijn niet de enige voordelen van refurbished MacBooks, hieronder nog meer voordelen van refurbished MacBooks:

  •  Twee jaar garantie (één jaar meer dan Apple’s standaard garantie);
  •  Gratis nieuwe magsafe oplader meegeleverd;
  •  Ontzettend duurzaam voor het milieu door hergebruik;
  •  Oudere MacBooks zijn nog leverbaar.