IPHONE 6S 64GB ROSÉGOUD

 • C grade
  289,-
  Zichtbaar gebruikt
 • B grade
  319,-
  Licht gebruikt
 • A grade
  349,-
  Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

REFURBISHED IPHONE 6S 64GB ROSÉGOUD 

Apple iPhone 6S devices zijn nog steeds erg populair. Vooral de variant met 64GB aan opslag in de kleur rosé goud. Deze nieuwe kleur is sinds de iPhone 6S verkrijgbaar en was direct erg populair. Dankzij de 64GB aan opslag zul je niet snel de problemen van een volle opslag krijgen. Zo heb je op de iPhone 6S 64GB roségoud altijd voldoende ruimte voor al je foto’s en video’s. Echter kan de prijs van een nieuwe iPhone 6S met 64GB aan geheugen flink oplopen. Kies daarom voor een refurbished iPhone 6S van TMKSolutions.

Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 6S met 64GB aan opslag in de kleur roségoud, ben je een stuk goedkoper uit. En daar komt bij dat je met een refurbished device ook nog eens duurzaam bezig bent. Kies daarom nu voor de refurbished iPhone 6S 64GB roségoud van TMKSolutions. Hier koop je met het keurmerk van de leeuw.

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 6S 64GB ROSÉGOUD?

Letterlijk vanuit het Engels vertaald betekent refurbished ‘gereviseerd’. Deze refurbished iPhone 6S 64GB roségoud is gecontroleerd door robots en technische vakmensen. Deze controle vind plaats naar aanleiding van méér dan 50-technische aspecten. Eventuele defecte onderdelen zijn volledig verwijderd en vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste is de iPhone 6S 64GB roségoud professioneel gereinigd. Wil je meer weten over refurbished? Bekijk dan ook onze ‘Wat is refurbished?’-pagina.

REFURBISHED IPHONE 6S 64GB ROSÉGOUD MÉT TWEE JAAR GARANTIE

Indien je besluit om een refurbished iPhone 6S 64GB roségoud bij ons te kopen, dan maak je een verstandige keuze! Onze refurbished iPhones zijn namelijk ook door robots gecontroleerd. Omdat we zeker zijn van onze hoogwaardige kwaliteit, krijg je van ons standaard twee jaar garantie op je aankoop.

REFURBISHED IPHONE 6S 64GB ROSÉGOUD ALS LOS TOESTEL

Steeds meer mensen kiezen voor een losse iPhone 6S. Niet geheel onterecht. Dit komt onder meer omdat telefoonabonnementen steeds duurder worden. Daarnaast kan een telefoonabonnement je ook nog eens een (negatieve) BKR-registratie opleveren. Door een refurbished iPhone 6S 64GB roségoud als los toestel te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement, bespaar je een hoop geld.

HOEVEEL OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

De hoeveelheid benodigde opslagruimte is afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent. Als je een zeer actieve gebruiker bent, dan past dit 64GB prima bij jou. Daarnaast zou je ook een iPhone 6S 128GB rosé goud overwegen voor nog meer opslagruimte. Echter zullen de meeste mensen genoeg hebben aan de iPhone 6S 16GB roségoud.