IPHONE 6S 32GB ZWART

 • C grade
  259,-
  Zichtbaar gebruikt
 • B grade
  289,-
  Licht gebruikt
 • A grade
  319,-
  Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

Wat is een refurbished iPhone 6S 32GB Zwart?

Een refurbished iPhone 6S 32GB Zwart is (meestal) een eerder gebruikt device. Toch is dit niet hetzelfde als een tweedehands iPhone 6S. Een refurbished iPhone is namelijk op méér dan 50-technische aspecten gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd. Eventuele defecten onderdelen hebben wij vervangen door nieuwe onderdelen. Om overige defecten volledig uit te kunnen sluiten, wordt een refurbished iPhone 6S 32GB Zwart nogmaals door onze robots gecontroleerd. Hierdoor ben jij vast en zeker van een iPhone 6S die 100% technisch in orde is. Bij een tweedehands iPhone 6S 32GB Zwart is dit niet het geval.

Waarom een iPhone 6S 32GB Zwart als refurbished kopen?

Voor de meeste mensen is de voornaamste reden om voor een refurbished iPhone 6S 32GB Zwart te kiezen vanwege de prijs. In vergelijking met de nieuwprijs van een iPhone 6S, kun je tot wel 60% besparen! Toch is dit niet het enige voordeel van refurbished iPhones. Onderstaand meer voordelen van een iPhone 6S 32GB Zwart refurbished.

 •  Twee jaar garantie (één jaar meer dan Apple);
 •  Duurzaam voor het milieu door hergebruik;
 •  Voor elk budget een iPhone 6S 32GB Zwart dankzij de product condities;
 •  Grondig gecontroleerd door robots en technici;
 •  Gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter).

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

De hoeveelheid benodigde opslagruimte is afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent. Om de keuze iets gemakkelijker voor je te maken, onderscheiden we hieronder drie soorten van gebruik:

1. Eenvoudig gebruik: Ga je het toestel voornamelijk voor WhatsApp en bijvoorbeeld Social Media gebruiken, dit zonder al teveel lokaal op te slaan? Kies dan voor een iPhone 6S 16GB Zwart.

2. Middelmatig gebruik: Je gaat het toestel onder meer voor WhatsApp en Social Media gebruiken. Daarnaast wil je ook redelijk veel bestanden lokaal op kunnen slaan. Kies dan voor deze iPhone 6S 32GB Zwart of voor een iPhone 6S 64GB Zwart.

3. Zeer actief gebruik: Je hebt de behoefte om veel bestanden lokaal op je iPhone op te kunnen slaan. Kies voor een iPhone 6S 64GB Zwart of een iPhone 6S 128GB Zwart.