IPHONE 6S 32GB ROSÉGOUD

 • C grade
  259,-
  Zichtbaar gebruikt
 • B grade
  289,-
  Licht gebruikt
 • A grade
  319,-
  Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

REFURBISHED IPHONE 6S 32GB ROSÉGOUD

Heb je interesse in een iPhone 6S in de prachtige kleur roségoud, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Kijk dan eens naar een refurbished iPhone 6S 32GB roségoud van TMKSolutions. Door te kiezen voor een refurbished iPhone 6S van TMKSolutions kun je veel geld besparen op je nieuwe device.

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 6S 32GB ROSÉGOUD?

Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone 6S 32GB roségoud is gecontroleerd door robots en technische vakmensen. Deze controle wordt door ons uitgevoerd op méér dan 50-punten. Eventuele technische defecte zijn volledig gereviseerd én vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste is de refurbished iPhone 6S professioneel gereinigd. Meer weten over refurbished? Bekijk dan ook onze ‘Wat is refurbished?’-pagina.

REFURBISHED IPHONE 6S 32GB ROSÉGOUD MÉT TWEE JAAR GARANTIE

Indien je besluit om een refurbished iPhone 6S 32GB roségoud bij ons te kopen, dan maak je een verstandige keuze! Onze refurbished iPhones zijn namelijk ook door robots gecontroleerd. Bij ons krijg je naast een scherpe prijs, ook standaard twee jaar garantie en nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter). Hierdoor ben jij zeker van een kwalitatief uitstekende aankoop.

REFURBISHED IPHONE 6S 32GB ROSÉGOUD ALS LOS TOESTEL

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen om een iPhone 6S roségoud als los toestel te kopen. Dit komt onder meer vanwege het feit dat telefoonabonnementen steeds duurder worden. Daarnaast kan het je ook een (negatieve) BKR-registratie opleveren. Door een refurbished iPhone 6S 32GB roségoud als los toestel te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement, bespaar je een hoop geld.

WELKE OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

De hoeveelheid benodigde opslagruimte is afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent. Ben je een zeer actieve gebruiker? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk behoefte aan veel opslagruimte. Een iPhone 6S 64GB roségoud of een iPhone 6S 128GB roségoud past dan waarschijnlijk het beste bij jou. Echter zullen de meeste mensen genoeg hebben aan 16GB opslagruimte.