IPHONE 6S 16GB GOUD

 • C grade
  219,-
  Zichtbaar gebruik
 • B grade
  259,-
  Licht gebruikt
 • A grade
  289,-
  Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

REFURBISHED IPHONE 6S 16GB GOUD

Ben je geïnteresseerd in een betaalbaardere variant van de iPhone 6S 16GB goud? Dan ben je bij TMKSolutions aan het juiste adres! De kwaliteit van onze refurbished Apple toestellen is zeer hoog en daarnaast ook nog eens uiterst betaalbaar!

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE 6S 16GB GOUD?

Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone 6S 16GB goud is gecontroleerd door robots en technische vakmensen. Deze controle wordt door ons uitgevoerd op méér dan 50-punten. Eventuele technische defecte zijn volledig gereviseerd én vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste is de refurbished iPhone 6S professioneel gereinigd. Meer weten over refurbished? Bekijk dan ook onze ‘Wat is refurbished?’-pagina.

REFURBISHED IPHONE 6S 16GB GOUD MÉT TWEE JAAR GARANTIE

Indien je besluit om een refurbished iPhone 6S 16GB goud bij ons te kopen, dan maak je een verstandige keuze! Onze refurbished iPhones zijn namelijk ook door robots gecontroleerd. Bij ons krijg je naast een scherpe prijs, ook standaard twee jaar garantie en nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter). Hierdoor ben jij zeker van een kwalitatief uitstekende aankoop.

REFURBISHED IPHONE 6S 16GB GOUD ALS LOS TOESTEL

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen om een iPhone 6S goud als los toestel te kopen. Dit komt onder meer vanwege het feit dat telefoonabonnementen steeds duurder worden. Daarnaast kan het je ook een (negatieve) BKR-registratie opleveren. Door een refurbished iPhone 6S 16GB goud als los toestel te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement, bespaar je een hoop geld.

WELKE OPSLAGRUIMTE HEB IK NODIG?

De hoeveelheid benodigde opslagruimte is afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent. Ben je een zeer actieve gebruiker? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk behoefte aan veel opslagruimte. Een iPhone 6S 64GB goud of een iPhone 6S 128GB goud past dan waarschijnlijk het beste bij jou. Echter zullen de meeste mensen genoeg hebben aan 16GB opslagruimte.