IPHONE SE 16GB ZWART

 • C grade
  169,-
  Zichtbaar gebruikt
 • B grade
  189,-
  Licht gebruikt
 • A grade
  219,-
  Zo goed als nieuw

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.

Wat zit er in de verpakking?

IPHONE SE 16GB ZWART

De iPhone SE 16GB zwart is de meest krachtige 4-inch smartphone van Apple. De afkorting SE staat voor ‘Special Edition’ en dat is zeker niet zonder reden. Aan de buitenkant lijkt de iPhone SE 16GB zwart een iPhone 5S, inhoudelijk is er veel meer veranderd. De iPhone SE 16GB zwart heeft namelijk een krachtige 16 bits A9-processor, die ook in de iPhone 6S zit. Ook heeft Apple de batterijduur en de camera verbeterd.

Als je een compacte, maar zeer krachtige iPhone wilt kopen, dan is de iPhone SE 16GB zwart dé Apple iPhone voor jou. Met de 12-megapixel camera maak je Live Photo’s en film je in een 4K (ultra-HD) resolutie. Jouw meest bijzondere momenten leg je altijd vast in een met een hoogwaardige kwaliteit foto’s of video’s.

GOEDKOPE IPHONE SE 16GB ZWART KOPEN?

Het kopen van een iPhone SE 16GB zwart hoeft geen dure uitgave te zijn. Met een refurbished iPhone SE 16GB zwart bespaar je veel geld. In vergelijking met de originele nieuwprijs, kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn. Ook krijg je gratis nieuw accessoires (lightning kabel en adapter) meegeleverd én twee jaar garantie op je aankoop.