Telenet verhoogt downloadlimiet voor Whop-klanten

Wie gebruik maakt van Telenet Internet Fiber 100, waaronder alle Whop-klanten van de operator, mag voortaan tot 200 GB per maand downloaden.

Telenet heeft in alle stilte de maandelijkse downloadlimiet van Internet Fiber 100, dat onder meer deel uitmaakt van het Whop-pakket, opgetrokken van 150 GB naar 200 GB.

De verandering werd eerst opgemerkt door gebruikers op Userbase, maar is ondertussen ook te zien op de website van de Mechelse provider. Verder lijken er geen aanpassingen te zijn gebeurd aan de abonnementen.

Internet Fiber 100 maakt deel uit van het Whop-pakket, dat internet, digitale tv en telefonie combineert, maar kan ook in een pakket zonder telefoonlijn worden aangeschaft. Het is het snelste internetabonnement van Telenet waar nog een downloadlimiet op wordt toegepast. Het nog snellere Internet Fiber 200, dat onder meer deel uitmaakt van het Whoppa-pakket, kent geen strenge datalimiet, maar past een Fair Use Policy toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.