Phanteks komt met Enthoo Mini XL-variant voor twee systemen in één kast

Phanteks komt met een variant van zijn Enthoo Mini XL-behuizing, waar twee systemen ingebouwd kunnen worden. Dat is mogelijk omdat Phanteks de kast levert met een mini-itx-upgrade-kit en voorziet van een power-splitter.

De Phanteks Enthoo Mini XL Dual System is in feite dezelfde kast als de Enthoo Mini XL, maar in de nieuwe configuratie levert Phanktes de onlangs aangekondigde power-splitter mee. Die maakt het mogelijk om met één voeding twee systemen van prik te voorzien. Ook bevat de Dual System-uitvoering een upgrade-kit die het mogelijk maakt om een extra mini-itx-moederbordje in de kast te plaatsen.

In feite is de kast gelijk aan de bestaande Enthoo Mini XL. Deze behuizing heeft volgens Phanteks een ‘super micro-atx’-formfactor. De voeding dient aan de bovenkant van de kast op zijn zij geplaatst te worden. Daardoor kan het micro-atx-moederbord helemaal onder in de kast bevestigd worden en is er bovenin nog ruimte voor de upgrade-kit, die de installatie van een tweede mini-itx-systeem mogelijk maakt. Met twee systemen in één kast kunnen gamers bijvoorbeeld een server of streamsysteem naast hun gamingrig installeren, suggereert Phanteks.

Volgens Phanteks krijgt de Dual System-uitvoering van de Enthoo Mini XL een adviesprijs van 209,90 euro en is de behuizing vanaf december verkrijgbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.