FixWin lost je Windows 10-problemen automatisch op

Doet je Windows 10 installatie lastig? De draagbare FixWin 10-tool heeft de belangrijkste oplossingen in huis.

2015-12-07_1150

Meteen naar de download

Hoewel we op de redactie nog steeds enthousiast zijn over Windows 10, kunnen we niet ontkennen dat Microsofts nieuwste OS van tijd tot tijd over z’n eigen voeten struikelt. Doet jouw installatie vreemd, dan zijn er verschillende opties: zelf naar oplossingen googelen, wachten op een update, of zelfs je installatie herstellen via een herstelmodus. Al die opties zijn aanzienlijk omslachtiger dan wat The Windows Club met FixWin biedt.

FixWin, pas geüpdatet naar een compatibele versie voor Windows 10, is een gratis draagbaar tooltje dat oplossingen voor de meest voorkomende problemen in huis heeft. FixWin 10 biedt soelaas voor tal van problemen, zoals:

Problemen met het downloaden van apps via de Store
De Windows Store die niet opent, of apps uit de Store die niet meer openen
De Settings-app die weigert op te starten
OneDrive dat voor problemen zorgt
Wifi die niet meer werkt na een upgrade naar Windows 10
Windows update dat in een oneindige loop terecht komt

Bovengenoemde problemen staan, samen met nog enkele andere, mooi opgelijst. Je kan ze oplossen door op de Fix-knop de klikken, een fix ongedaan maken met de Revert-knop, of lezen hoe je het probleem manueel kan oplossen.

FixWin heeft nog andere tabs die niet specifiek op Windows 10 gericht zijn. Daar vind je oplossingen voor andere veelvoorkomende problemen zoals Internet Explorer, geluid, printerproblemen en meer. Heb je een computerprobleem, dan mag FixWin 10 één van je eerste stops zijn op de zoektocht naar een oplossing. Houd er wel rekening mee dat de tool verre van alles zal oplossen. Een kleine dosis geluk is vereist: je probleem moet populair genoeg zijn om in de tool verwerkt te zitten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.